maanantai 30. maaliskuuta 2015

Washington ja ystävänpäivä

Kuten jo ilmoitin menen takaperin näissä tapahtumissa ja nyt kerron hieman noista ystävänpäiväzembaloista.

Täällä jenkkilässä sitä vietetään enemmän romanttisemmissa merkeissä ja kaikkihan haluaa aina ystävänpäivädeitin. Kummallista, kuinka pakottava tarve ihmisillä on löytää deitti ystävänpäiväksi ja jos sitä ei löydy, on jotenkin "huononpi ihminen". Höpöhöpö, sanon minä.
Meidän ystävänpäiväsuunnittelma oli nähdä 50 Shades of Grey. Joten mukavaa pehmopornoa ystävänpäivään tyttöporukalla (pojat ei uskaltanu tulla mukaan, sanoivat vaan että ottakaa kuvia tisseistä).
Ystävänpäivänä oli sitten maailman persein sää lähtee elokuvateatteriin, lunta tuli joka tuutista, oli kylmä kuin Siperiassa ja kaiken kukkuraksi meillä kenelläkään ei ollu autoa. Mutta ei luovutettu, koska meillä tytöillä oli erittäin tärkeä tapaaminen herra Greyn kanssa ja me taisteltiin säätä vastaan ja mentiin elokuviin.

"Wait, girl down, girl down!"

Woolrigde (eli meikäläisen asuntola) järjesti ystävänpäivänä Date-Auctionin. Huutokaupan, jossa kaupattiin deittejä Jengi ilmoittautui niihin ihan huvikseen ja ihmiset sitten ostivat mieleisensä deitin. Meikäläinen tapani mukaan innostuu ihan kaikesta, ja olin ihan messissä huutelemassa kuin pikkutyttö erinäisiä summia. Toki, kun meitsistä on kyse, asiat ei aina mene niinkuin suunniteltu ja tapahtuu jotakin kummallista.
Mun teatteriystävä (samainen kaveri, jonka kanssa olin jakanut pissaamishetkeni) oli kaupan ja hän oli pistänyt oikeen ykköset ylle (suit up) ja minä siinä pohdin ääneen, että pitääskö poikaressua kannustaa. Ystäväni sitten sanoivat että
"joojoo, osta, osta, tarjoo, tarjoo!"
Aloin tästä ajatuksesta innostua, koska tyyppi ansaitsi huutoja ja koska ystäviä pitää kannustaa niin... Huutomeklarin ääni ei enää kuulunut sinne missä istuttiin, joten tässä vaiheessa en enää tiennyt paljonko oli ko. deitin hinta ja meikäläinen täydellisessä konfuusissa huutaa
"20$"
 Kaikki hiljeni ja meitsi oli aika hämmennyksen vallassa.
"20$, niinkö?"
 Ja meikäläinen nyökyttää päätään ja toivoo että joku huutaisi jotain.
"Sold, for this apparently rich read head".
Huvittavinta tässä oli se, että huudot meni jossain kuudessa dollarissa ja meikä kunnon alfamuijana ostaa 20llä. Saan vieläkin kuulla tästä kahdestakymmenestä dollarista kuittailuja.
Kysymys kuuluu mentiinkö treffeille ja vastaus on: ei.
Too much friendzonea going on there. :D


Valentines Day

Proffa antoi meille pienet pussit <3

Washington D.C
Upea kaupunki!
Hauskaa oli että se oli ihan superpieni ja ihan todella siisti kaupunki. Oltiin yksi yö siellä ja nähtiin Valkoinen talo. Tosin vain ulkoa, koska emme ole USAn kansalaisia, niin meitä ei voi päästää sisälle. Kyllähän me Suomessa päästetään meidän Eduskuntataloon kaikki kansalaiset, mutta täällä jokainen ei-amerikkalainen on epäilyttävä. Koska amerikkalaisethan ei voi olla rikollisia tai tehdä rötöksiä omaa maata vastaan.
Washington on myös kaupunki, jossa ei kannata vitsailla pommeista, terroristeista tai muustakaan epäilyttävästä toiminnasta. Saattaa joutua isompaan tarkastukseen sen takia.
Käytiin Lincolnia moikkaamassa ja monumenteilla. Parissa museossa... Yhdessä oli sellainen hauska generaattori joka muutti sut apinaksi :D, mahtava museo muutenkin: National History Museum.
Käytiin myös jumalattoman kalliissa italialaisessa ravintolassa ja sen jälkeen yksillä baarissa. Meikäläinen tutustui paikallisiin ja saatiin koko porukalle tarjottua koko ilta. En kyllä aina tajua miten mä onnistun tässä mun höpöttelyssä ja uusiin ihmisiin tutustumisessa. Tässäkin tapauksessa istuin vain baaritiskillä ja käännyin ja sitten siinä oli tämä kaveri, jonka kanssa sitten juttelin. Hänen intressit saattoi olla vähän kyseenalaiset, mutta meikäläinen oliihan vaan höpöttelymeiningillä.
Muut lähti ja meitsi lähti Mélanin kanssa kohti Ultrabaaria, joka oli tanssimesta. Maksettiin 20$ siitä että päästiin tanssimaan sinne vähän yli tunniksi. Hullu on tuo ihmisen mieli kun tanssijalkaa vipattaa. Jestas. Vieläkin sattuu tuo hinta. Mutta baari oli kiva! Siellä naiset twerkkas menemään ja bailattiin kun viimestä päivää.
Mikä amerikkailaisilla on tuohon twerkkaamiseen? Jestas. En tiiä pistääskö ittekki ruveta testaa miten tuo takapuoli keikkuu.
"Sometimes I am like I want to do Chrystal meth, but then I am like... Mmm.. Better not." Vähä sama homma tuon twerkkaamisen kanssa.


National History Museum
ROAAAAH!

Ronsu, joka erottui laumasta, koska oli liian iso :(



Washington Monument




Yksi näkymä näköjään puuttuu :DD


Minä ja Ape

Freedom is not Free

Hei me heilutaan taas, ja nyt me kaadutaan!


Making friends

Minä kaukaisena sukulaisena


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti